thenie per dashurine

Thënie të bukura për dashurinë

Kur dikush të do mos shiko se sa, por shiko se si…

Nëse për gjithë botën ti je një person, dije se për një person ti je bota!

Nëse është e bërë me dashuri, asgjë nuk është mëkat.

Largësia nuk është një problem sepse në fund të kam ty.

Është e çuditshme se sa shumë vetëm një person të bën që të qeshësh.

Është vetëm një lumturi në jetë, të duash dhe të të duan. – George Sand

thenie per dashurine

Shokët tregojnë dashurinë e tyre në momente të vështira, jo të lumtura.

Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë.

E ndjeja stomakun të më lëkundej si një varke në det me dallgë. Isha keq fare, ndjehesha i padobishëm, më i trishtuar. Isha dashuruar me atë. – Charles Bukowski

thenie e bukur per dashurine

Premtimi më i bukur që mund ti bëjmë njëri-tjetrit është: “Do të takohemi nesër sërish”.

Një vajzë mund të gjejë ”Princin” e vet, por babai do të mbetet gjithmonë ”Mbreti” i saj.

Femrat preferojnë të jenë të bukura në vend që të jenë inteligjente, sepse te meshkujt ka më shumë idiot se sa të verbër. – Yvonne Printemps

Kaloje jetën me dikë që të do pa kushte, jo me dikë që të do vetëm kur janë kushtet e duhura!

Dashuri nuk do të thotë të shohësh njëri-tjetrin në sy…. por të dy së bashku të shohin në të njëjtin drejtim!

Më kanë treguar për një burrë që kishte mbetur beqar për gjithë jetën , sepse kërkonte gruan ideale.

Dashuri është të dridhen kembët ndërkohë që sheh njeriun që do, të afrohet drejt teje dhe të buzëqesh.

Nëse nuk bëjmë gabime atëherë nuk do të ishim njerëz, nëse nuk mësojmë prej gabimeve atëherë nuk jemi njerëz!

Dashuria është triumfi i imagjinatës mbi inteligjencën.

Nëse nuk bëjmë gabime atëherë nuk do të ishim njerëz, nëse nuk mësojmë prej gabimeve atëherë nuk jemi njerëz…!!

Njeriu ka shumë dashuri të mëdha e të vogla në jetë, por ka vetëm një dashuri të parë. – Dostojevski

thenie per dashurine e pare

Djemtë duan të jenë dashuria e parë e një vajzë ndërsa vajzat duan të jenë dashuria e fundit e një djali!

Duaji të gjithë, beso vetëm disa, mos i bëj keq askujt. – Shekspiri

Kur njeriu dashuron nuk ka frikë.

Miqësia e vërtetë nuk e njeh zilinë dhe dashuria e vërtetë nuk i njeh nazet…

Xhelozia lind me dashurinë po nuk vdes gjithmonë bashkë me të.

Në rini jetojmë që të dashurojmë, në pleqëri dashurojmë që të jetojmë.

Ne nuk i përkasim të njejtës histori,ne nuk i përkasim të njejtës botë…ne vetëm duheshim.

Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…Ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër.

thenie dashurie
Tek nis të bie mbrëmja, heshtja ime flet me pasion për ty.

Kur je i trishtuar shih në sytë e atij që dashuron dhe në ato sy do të gjesh forcën për të buzëqeshur.

Ndoshta është budallallëk të qash për dikë, por është e mrekullueshme të mendosh që lotët mund të thonë atë që fjalet s’e thonë dot kurrë.

Dashuria shëron njerëzit, të dyja palët, edhe ata që e japin dhe ata që e marrin.

Dashuria nuk ka të bëjë me atë çfare ti pret të marrësh, ajo ka të bëj me atë që ti do të japësh- e cila është gjithçka.